60 miljoen euro aan juwelen gestolen bij Tamara Ecclestone

16 december 2019 — Drie inbrekers zouden zo'n 60 miljoen euro aan juwelen gestolen hebben bij Tamara Ecclestone, de 35-jarige dochter van voormalig F1-baas Bernie Ecclestone.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) op

Volgens berichten in de Britse media zou afgelopen vrijdag een inbraak hebben plaatsgevonden in het zwaar beveiligde huis van Tamara Ecclestone. Het optrekje van dochter Ecclestone ligt in de exclusieve Londense wijk Kensington en telt naar verluidt maar liefst 57 kamers.

De inbraak vond plaats terwijl Tamara Ecclestone, haar man en dochtertje op reis waren. Wel waren er verschillende beveiligingsmedewerkers aanwezig in de woning.

Aan de hand van beveiligingscamera’s kon de politie vaststellen dat de inbrekers via een raam in de woning zijn geraakt en gedurende ongeveer een uur de woning doorzochten. Hoe het komt dat het beveiligingspersoneel de inbrekers niet gezien heeft is voorlopig een raadsel.

Opmerkelijk ook is dat de inbraak plaatsvond in één van de best beveiligde straten van Londen. Onder andere Chelsea-eigenaar Roman Abramovich, de rijkste man van China Wang Jianlin en de sultan van Brunei hebben vastgoed dat vlakbij ligt. De woning van Tamara Ecclestone is bovendien extreem beveiligd.

De politie liet weten dat er voor zo’n 60 miljoen aan juwelen werd gestolen. De juwelen bevonden zich verspreid over de woning in verschillende goed verstopte kluizen.

Tamara Ecclestone liet via haar woordvoerder weten “compleet gebroken en in shock te zijn”.

Op haar Instagram-account plaatste Tamara Ecclestone volgende profetische woorden ...

Dit bericht bekijken op Instagram

ߙ

Een bericht gedeeld door Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) op

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België