Aanwijzingen dat Vietnam toch nog terugkeert op F1-kalender 2020

28 juni 2020 — Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de GP van Vietnam terugkeert op de F1-kalender 2020.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Vietnam Grand Prix (@f1vietnamgrandprix) op

Het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat het F1-seizoen 2020 hoofdzakelijk in Europa en het Midden-Oosten afgewerkt zal worden. De verspreiding van het coronavirus maakt de situatie in heel wat landen wereldwijd erg onzeker en daarom zou het onder andere vanuit logistiek standpunt de beste keuze zijn.

Ondanks dat heel wat Aziatische races geannuleerd zijn, zijn er toch ook aanwijzingen dat we alsnog in Azië zullen racen. Zo lijkt de GP van Vietnam terug te keren in november.

Paren Paval, een door de F1 geaccrediteerd fotograaf, deed immers navraag bij de organisatie van de GP van Vietnam. Hij kreeg vervolgens het antwoord dat ze in de loop van de komende dagen met een aankondiging komen en dat ze een bericht naar al hun ‘klanten’ zullen sturen.

Paval deed vervolgens navraag bij één van de hotels waar de teams normaal in zouden verblijven en dat leerde hem dat het hotel in het weekend van 22 november volledig volboekt is. Het ziet er dus naar uit dat de GP van Vietnam tijdens dat weekend zal terugkeren op de F1-kalender.

Het zou trouwens niet de eerste keer zijn dat Paval als eerste met nieuws rond de Vietnamese GP komt, eerder was hij immers ook al de eerste om te melden dat de race officieel uitgesteld zou worden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Vietnam Grand Prix (@f1vietnamgrandprix) op

-CYBER MONDAY: Profiteer nog snel van grote kortingen!!!

 Sint 2020 Sint 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België