logo
 

Advertorial: Formule 1 Jaarspel (min. 2.085 euro aan prijzen)

Dit weekend worden de F1-motoren in de Australië weer gestart. In Australië begint op Albert Park (Melbourne) namelijk het nieuwe seizoen Formule 1. Afgelopen november won Sebastian Vettel zijn vierde wereldtitel op rij. Ook dit jaar wordt er een spannend kampioenschap verwacht met Fernando Alonso, Lewis Hamilton en Kimi Raikkonen als belangrijkste uitdagers van de Duitser.

Om het Formule 1-seizoen nog spannender te maken, heeft Zweeler het Formule 1 Jaarspel. Deelnemers moeten een team samenstellen bestaande uit acht coureurs en twee renstallen binnen een budget van 125 miljoen euro. De coureurs en renstallen kunnen het gehele seizoen elke kwalificatie en Grand Prix punten verdienen. Daarnaast dienen de wereldkampioen en beste constructeur voorspeld te worden voor het behalen van bonuspunten. Het team dat na negentien Grands Prix de meeste punten heeft vergaard, wint het spel.

Deelname aan het Formule 1 Jaarspel kost 10 euro per team, waarbij Zweeler garandeert dat 60 procent van de totale inleg ten goede komt aan de prijzenpot. Een prijzenpot die gevuld is met ten minste 2.085 euro. Zo kan de winnaar van het spel rekenen op ten minste 300 euro en zijn er met de huidige prijzenverdeling 32 prijzen voor het algemeen klassement. Ook met elke race kan er een prijs gewonnen worden, het beste team wint 19 euro en de nummer 2 wint nog 5 euro. Daarnaast winnen de beste vier subleagues een prijs (55 euro in totaal), die verdeeld wordt onder de vijf beste spelers uit deze subleagues. Voor een klein geldbedrag dus een heel seizoen plezier en bovendien kans op een leuke geldprijs.

Naast het Formule 1 Jaarspel zal Zweeler ook elke Grand Prix een afzonderlijk spel organiseren. Een team voor een losse Grand Prix kost 2,50 euro en de prijzenpot is afhankelijk van het aantal betaalde teams (we starten met 60 euro). Zo staat voor de Grand Prix van Australië ook een spel live: klik hier. Veel succes en vooral heel veel plezier met een nieuw seizoen Formule 1.

Klik hier om je meteen te registreren!

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië