logo
 

Advertorial: Formule 1 Jaarspel (min. 2.500 euro aan prijzen)

image
Het jaar 2014 werd in de Formule 1 getekend door de dominantie van Mercedes. De strijd om de wereldtitel werd slechts een duel tussen teamgenoten Lewis Hamilton en Nico Rosberg, waarbij eerstgenoemde aan het langste eind trok.

Voor dit seizoen lijkt Mercedes opnieuw over de beste wagen te beschikken, maar de concurrentie zal er alles aan doen om het gat te verkleinen. De eerste kans dient zich aan in het weekend van zaterdag 14 maart. Dan staat de GP van Australië op de agenda.

Om het Formule 1-seizoen nog spannender te maken, heeft Zweeler het Formule 1 Jaarspel. Deelnemers moeten een team samenstellen bestaande uit zeven rijders en drie renstallen binnen een budget van 140 miljoen euro. De rijders en renstallen kunnen het gehele seizoen elke kwalificatie en Grand Prix punten verdienen. Daarnaast dienen de wereldkampioen en beste constructeur voorspeld te worden voor het behalen van bonuspunten. Het team dat na 20 Grand Prix’ de meeste punten heeft verzameld, wint het spel.

Prijzen
Deelname aan het Formule 1 Jaarspel kost 10 euro per team en een prijzenpot die gevuld is met ten minste 2.500 euro. Zo kan de winnaar van het spel rekenen op ten minste 300 euro en zijn er met de huidige prijzenverdeling 38 prijzen voor het algemeen klassement. Ook elke race kan er een prijs gewonnen worden, het beste team wint 10 euro en de nummer 2 wint 5 euro. Daarnaast winnen de beste vijf subleagues een prijs (105 euro in totaal), die verdeeld wordt onder de vijf beste spelers uit deze subleagues. Voor een klein geldbedrag dus een heel seizoen plezier en bovendien kans op een leuke geldprijs.

Naast het Formule 1 Jaarspel zal Zweeler ook elke Grand Prix een afzonderlijk spel organiseren. Een team voor een losse Grand Prix kost 2,50 euro en de prijzenpot is afhankelijk van het aantal betaalde teams (we starten met 70 euro). Zo staat voor de Grand Prix van Australië ook een spel live: klik hier. Veel succes en vooral heel veel plezier met een nieuw seizoen Formule 1.

Klik hier om je meteen te registreren!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België