Advertorial: Ready… Set… Go!

12 maart 2015 — 14 maart start het nieuwe Formule 1-seizoen met de Grote Prijs van Melbourne. En het belooft een echte thriller te worden. Voor live beelden kan je opnieuw exclusief bij Sporting Telenet terecht. Zij tonen je op 6 verschillende kanalen alle hoeken van het racecircuit!

Nieuw in 2015
Zoals elk jaar zijn er enkele veranderingen in het F1-wereldje. Zo rijdt viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel dit seizoen voor Ferrari. Fernando Alonso verliet de Italiaanse renstal na 5 jaar en keert terug naar McLaren. Nieuw bij de circuits is Mexico. Zij krijgen voor het eerst in 23 jaar weer een Grote Prijs. Deze wordt in het weekend van 1 november gereden op het Autodromo Hermanos Rodriguez in Mexico-Stad.

Jongste debutant ooit
De Belgische Nederlander Max Verstappen (17 jaar) maakt dit seizoen zijn debuut in de Formule 1. Max is de zoon van ex-Formule 1-coureur Jos Verstappen en is geboren en getogen in Hasselt. Verstappen maakt bij het Italiaanse Toro Rosso zijn debuut aan de zijde van Carlos Sainz Jr., de 20-jarige zoon van ex-wereldkampioen rally Carlos Sainz. Spannend of de twee jonkies kunnen opboksen tegen toppers als Hamilton, Vettel en Raikkonen…
Kijk elke GP live
Het eerste weekend opent het F1-seizoen traditioneel met de Grote Prijs van Melbourne. Bij Sporting Telenet zit je opnieuw op de eerste rij van start tot finish. Volg de race via 6 kanalen met verschillende camerastandpunten.

Sporting Pitstop

Een pitstop is een van de meest cruciale onderdelen van elke GP. Wil je graag eens middenin de actie zitten? Dat kan vrijdag 13 maart op het parkeerterrein van Total in Kalken (E17 richting Antwerpen). Daar installeert Sporting Telenet van 7 tot 10 uur en van 16 tot 19 uur een echte pitstop. Kom langs voor deze unieke ervaring en laat gratis je banden nakijken!

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België