Alguersuari hoopt op regen

28 augustus 2010 — Jaimé Alguersuari is er nog steeds niet in geslaagd om in het laatste kwalificatiegedeelte te geraken. Vandaag kwalificeerde de Spanjaard zich als dertiende, maar door de straffen van de Mercedes-rijders start hij morgen als elfde.

“Ik had veel vertrouwen in de wagen, vooral op slicks.” vertelt Alguersuari. “We hebben al twee dagen goed gewerkt met een goede balans als resultaat.”

“In mijn laatste ronde lagen bocht 13 en 14 er nog glad bij. De hele ronde had ik al gepusht, maar in die twee bochten verloor ik nog tijd. Eerlijk gezegd had ik nooit verwacht hier te staan. Ik hoop op regen voor morgen want dat ligt ons wel.”

image

Ook technisch directeur Giorgio Ascanelli is tevreden over het resultaat van zijn rijder. “We hebben beter gepresteerd dan anders en dat is omdat wij geen fouten maakten in tegenstelling tot de anderen.”

“We zijn heel tevreden over Jaimés prestatie de afgelopen dagen. Hij is altijd kalm gebleven, zelfs toen hij ons vertelde dat hij nog meer risico’s had kunnen nemen.”

 

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België