Alguersuari wil nog vaker racen

16 augustus 2009 — Jaime Alguersuari is momenteel al actief in de F1 en de World Series by Renault maar heeft daar duidelijk nog niet genoeg aan. De Spaanse rijder zal daarom in september ook nog deelnemen aan het World Karting kampioenschap te Sarno in Italië.

Om te beginnen is Jaime Alguerasuari nog maar 19 jaar en daarmee is hij dan ook de jongste rijder uit de geschiedenis van de F1. Dat jongere mensen sowieso over meer energie beschikken is niet abnormaal maar men mag ook weer niet vergeten dat de F1 op zich al veeleisend is. Alguersuari wil van de beste rijders kunnen winnen en zoveel mogelijk racen, dus vanaf september is hij daarom actief in maar liefst drie wereldkampioenschappen.

“In september zal ik inderdaad ook nog deelnemen aan het zogenaamde KZI World Karting Championship. Ik wil veel rijden en constant verbeteren om van de beste rijders te kunnen winnen. Ik vergellijk Sarno met de laatste ronde van de World Series in Portimao want daar kon ik ook tegen de beste strijden”, aldus Jaime Alguersuari.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België