logo
 

Alonso bezoekt toekomstig F1-circuit Mexico

06 november 2014 — Fernando Alonso heeft gisteren de Autodromo Hermanos Rodriguez in Mexico-Stad bezocht.


Alonso bezocht het circuit waarop volgend jaar voor het eerst sinds 1992 opnieuw een F1-race zal verreden worden. De Spanjaard reed bovendien in een Ferrari 458 Spider over het circuit. Alonso kreeg een eerste indruk over het circuit, waaraan nog wel wat aanpassingswerken gedaan moeten worden om het te laten voldoen aan de vereisten van de FIA.

“Het is echt onmogelijk om na amper één ronde een duidelijk beeld te krijgen over wat we kunnen verwachten. Ik vind het nu echter al een opwindend circuit”, zei Alonso nadat hij een ronde over het circuit had gereden. “Jarenlang zijn er hier race georganiseerd en het is belangrijk om het DNA van het circuit te behouden.”

Alonso verwacht ook dat de wagens erg dicht bij het publiek zullen rijden, waardoor er inderdaad wel wat aanpassingen op het vlak van de veiligheid noodzakelijk zijn. De Spanjaard verwacht echter ook veel sfeer volgend jaar.

“Ik ben er zeker van dat het er spectaculair zal uitzien. Formule 1 is in Mexico zeer populair en ook in Austin zagen we erg veel Mexicaanse fans. Een F1-race in Mexico zal dan ook een groot succes worden,” besluit de Spanjaard.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België