logo
 

Alonso: “Dit was mijn beste ronde van gans het raceweekend”

21 september 2013 — Voor aanvang van het raceweekend had men bij Ferrari reeds verwacht dat Singapore één van de moeilijkste raceweekends op de F1-kalender zou worden. Ook tijdens de kwalificatie bleek dat nog maar eens.

image
Een zesde gridpositie voor Felipe Massa en een zevende voor Fernando Alonso. Opnieuw dus geen bijzonder goed resultaat tijdens de kwalificatie. Bij Ferrari kunnen ze alleen maar hopen op beterschap tijdens de race.

“We waren dit weekend tijdens alle oefensessies niet competitief genoeg en hebben moeilijkheden om het tempo van de concurrentie te volgen,” zei Alonso na zijn teleurstellende kwalificatie. “Op zich is dat niets nieuw. Tijdens de kwalificatie ondervinden we moeilijkheden om beter te presteren.”

Alonso reeds naar verluidt zijn beste ronde tot nu toe, maar dat resulteerde dus slechts in een zevende plaats op de startgrid. De Spanjaard werd bovendien voor de vijfde keer dit seizoen tijdens de kwalificatie verslagen door zijn teamgenoot.

“Het was op zich een goede ronde, ik heb er tegen het einde nog enkele tienden uitgehaald. Dit was echt mijn beste ronde van het raceweekend,” zei Alonso tegenover de Duitse zender RTL.

Alonso zal een ongelooflijke inhaalrace of op pech van Vettel of op een safety car moeten rekenen indien hij morgen voor Vettel wil weten te finishen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België