Alonso: “Ik ben blij dat ik in Bahrein opnieuw kan racen”

29 maart 2016 — De openingsrace van het nieuwe F1-seizoen is voor Alonso niet vlekkeloos verlopen. Alonso had immers een zware crash. Alonso is echter blij dat hij komend weekend weer kan rijden in Bahrein.


Het was in Melbourne geen goede opener voor Alonso toen hij crashte. Het was voor hem één van de ergste crashes in jaren.

“Ik ben blij om na de crash naar Bahrein te gaan. Ik heb de nodige rust ingebouwd, de bolide staat weer klaar en ben dus zelf ook opnieuw helemaal klaar om er in te vliegen. Voor McLaren ziet het er dit jaar opnieuw veelbelovend uit. Voorafgaand aan de crash had ik een aantal mooie gevechten met mijn collega’s en de auto voelde zeer goed aan.”

“Ik vind het leuk om in Bahrein te rijden en heb hier al drie keer gewonnen. Er zijn ook enkele mooie plekken om in te halen. Het is één van de mooiste, maar ook langste races van het jaar. Dat maakt ook dat er vaak veel drama te beleven is. Hopelijk zullen we kunnen genieten van een mooie race en kunnen we hem zonder veel problemen uitrijden.”

Geschreven door Anouck Jaspers

Profiteer van grote kortingen tijdens Black Friday !!!

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België