Alonso: “Ik ben in gesprek met Ferrari over een nieuw contract”

03 september 2014 — Fernando Alonso laat via de officiële website van Ferrari weten dat hij met de Italiaanse renstal in gesprek is over een nieuw contract.

image
Alonso staat reeds enkele weken in het middelpunt van de belangstelling door speculaties over zijn toekomst. McLaren zou naar verluidt graag hebben dat de Spanjaard opnieuw voor hen komt rijden, maar Alonso liet gisteren verstaan dat hij bij Ferrari blijft (Lees: Fernando Alonso: “Ik blijf bij Ferrari”). Zo wil hij een einde maken aan de speculaties over zijn toekomst.

“We zijn bezig met een nieuw contract,” zegt Alonso, die momenteel een contract heeft bij Ferrari tot eind 2016. “Ik heb een contract voor de komende twee jaar en zoals ik altijd zeg bij speculaties is het een kwestie van rustig te blijven. Ik wil de komende jaren verder werken aan waarmee we bezig waren. Laat ons afwachten wat dit geeft en voor de komende twee jaar is er alvast geen probleem.”

“Uiteraard wil ik de komende jaren opnieuw overwinningen behalen, net als alle sportmannen. Er zijn echter ook nog andere dingen die ervoor kunnen zorgen dat je vertrouwen hebt en blij bent met wat je doet,” voegt Alonso eraan toe. “Ik denk dat Ferrari veel meer kan bieden dan enkel ‘winnen’. Er is ook de passie voor dit team, waardoor je als rijder ook trots bent dat je voor Ferrari mag rijden.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België