logo
 

Alonso is fysiek klaar voor een uitdagend weekend in Maleisië

24 maart 2015 — Fernando Alonso is naar eigen zeggen klaar om deel te nemen aan de GP van Maleisië.


De Spanjaard legde afgelopen zondag medische tests af. McLaren liet gisteren weten dat die goed verlopen waren. De renstal bevestigde ook dat Alonso komend weekend zal deelnemen aan de GP van Maleisië, al is dat wel onder voorbehoud van bijkomende tests die donderdag succesvol doorstaan moeten worden.

Alonso zelf is er van overtuigd dat het voor hem en McLaren een uitdagende week wordt. Maar Alonso is klaar om die uitdaging aan te gaan.

“Het mag duidelijk zijn dat we nog veel werk te doen hebben. Het resultaat van Jenson in Australië was echter bemoedigend, zowel op het vlak van de betrouwbaarheid alsook de data die we verzameld hebben, wat enorm belangrijk is,” zegt Alonso in de aanloop naar het raceweekend in Maleisië. “Ik wil Kevin ook enorm hard bedanken voor de inspanningen die hij tijdens het raceweekend in Australië geleverd heeft, al is het spijtig dat hij de startgrid niet heeft gehaald.”

Fysiek is Alonso naar eigen zeggen klaar voor de erg uitdagende omstandigheden die er steeds in Sepang zijn.

“Ik heb enorm hard aan mij conditie gewerkt en ik voel me er klaar voor,” aldus Alonso. “De hitte in Maleisië is steeds enorm zwaar voor de rijders en tijdens mijn trainingen heb ik me dan ook vooral daarop gefocust. Ik ben zeker en vast voorbereid op alle weersomstandigheden die zich in Sepang kunnen voordoen.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België