logo
 

Alonso: “Jammer dat er geen wolkbreuk kwam”

24 november 2013 — Fernando Alonso is al bij al tevreden met zijn derde plaats, maar de Spanjaard had stiekem wel op een wolkbreuk gehoopt.

image
Een derde plaats voor Fernando Alonso aan het einde van de GP van BrazilIë, na het resultaat van vorig weekend in Austin en de races daarvoor zouden Alonso en Ferrari en voor aanvang van dit raceweekend ongetwijfeld onmiddellijk voor getekend hebben.

Voor het eerst sinds lang leken Alonso en Ferrari opnieuw competitiever te zijn, al was dat misschien deels te verklaren door de wisselende weersomstandigheden, al was het weer volgens Alonso nog niet slecht genoeg.

“Het was voor ons allemaal een moeilijke race maar jammer genoeg is de regen er niet volledig doorgekomen,” zei Alonso na afloop van de race. “Ik denk dat we onder natte omstandigheden duidelijk competitiever waren. Het zag er constant naar uit dat het serieus zou gaan regenen maar er gebeurde niets. Jammer voor ons maar we eindigen het seizoen toch op een hoogtepunt, op het podium.”

Alonso en Ferrari moesten uiteindelijk tevreden zijn met de derde plaats bij de constructeurs, al zag het er even slecht uit voor Mercedes. Uiteindelijk volstonden de derde en zevende plaats van Alonso en Massa niet om Mercedes in te halen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België