Alonso lacht met de headlines over zijn horrorcrash: “Ik denk dat het over mij gaat”

21 maart 2016 — Nico Rosberg mag dan wel de GP van Australië, de openingsrace van het nieuwe F1-seizoen, op zijn naam gezet hebben. Het was Fernando Alonso die met zijn horrorcrash de headlines domineerde.

Alonso stapte gelukkig zonder zware verwondingen uit de hoop schroot waartoe zijn F1-bolide werd herleid. Alonso zei dan ook dat hij enorm blij was dat hij nog leefde.

De Spanjaard gaat het de komende dagen alvast even rustiger aandoen. Alonso gaat immers enkele dagen rust inbouwen, alvorens zich voor te bereiden voor de GP van Bahrein, de tweede race van het nieuwe F1-seizoen.

Dat hij de headlines domineerde is ook Alonso niet ontgaan. Vandaag plaatste Alonso immers een foto op Instagram waarbij hij de ‘Herald Sun’ aan het lezen is. De krant heeft een foto verspreid over twee pagina’s gepubliceerd en dat met de veelzeggende titel: ‘Luckiest Man Alive’.

Alonso zag er de humor wel van in en plaatste bij de foto: “Ik denk dat het over mij gaat ...”

Creo que se refieren a mi… I guess….it's me! Hora de subirme al avión y descansar unos días para recuperarme bien. Gracias a todos!! Time to take the plane and rest couple of days for a full recovery. Thanks to all of you!! #suerte #luckyman #seeYouNextYearAustralia

Een foto die is geplaatst door Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) op

Profiteer van grote kortingen tijdens Black Friday !!!

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België