logo
 

Alonso: “Mijn hart vertelde mij dat ik bij McLaren moest blijven”

19 oktober 2017 — Fernando Alonso liet zijn fans en bij uitbreiding heel de F1-wereld maandenlang in het ongewisse. De speculaties over de Spanjaard zijn toekomst hielden weken lang aan maar Alonso is naar eigen zeggen enorm verheugd dat hij zijn contract bij McLaren verlengt.


“Het is fantastisch om mijn relatie en samenwerking met iedereen bij McLaren verder te kunnen zetten. Mijn hart heeft altijd gezegd dat ik bij McLaren moest blijven en ik voel me er echt thuis,” zei Alonso in een reactie op de aankondiging van zijn contractverlenging. “Het is een fantastisch team met ongelooflijke mensen. Er is enorm veel warmte en vriendelijkheid die ik nergens anders in de Formule 1 heb ervaren. Ik ben ongelooflijk blij dat ik hier kan blijven racen.”

“McLaren beschikt ook over de technische middelen en financiële sterkte om snel opnieuw races en wereldtitels te kunnen winnen in de F1. De voorbije jaren waren niet makkelijk maar we zijn nooit vergeten hoe we kunnen winnen. Ik geloof echt dat we dat doel snel opnieuw kunnen bereiken.”

Ondanks de moeilijke jaren heeft Alonso enorm veel vertrouwen in zijn gezamenlijke toekomst met McLaren en nieuwe motorpartner Renault.

“De voorbije drie jaar hebben ons het momentum gegeven om te plannen en te bouwen aan de toekomst en ik kijk er naar uit om daar deel van uit te maken,” blikt Alonso vooruit. “Ik ben opgewonden over onze gezamenlijke toekomst en ik werk er nu al hard aan om daar een succes van te maken.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!


Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België