Alonso mikt op podiumplaats

23 augustus 2014 — Door de betrouwbaarheidsproblemen die Mercedes de afgelopen races kende, hoopt Alonso nog eens een podiumplaats te kunnen behalen voor Ferrari. image

“Ik ben ervan overtuigd dat de mogelijkheid bestaat.” meent Alonso. “We staan op een mooie vierde plaats, met enkele mensen rondom ons die zeer sterk voor de dag komen tijdens de races. Met Ricciardo en de Williams-rijders achter ons zullen we ons uiterste best moeten doen om het podium te halen. Maar we weten dat Mercedes de laatste tijd wat problemen heeft gekend, dus als de mogelijkheid zich voordoet moeten we er staan.”

Ferrari ziet er al het hele weekend sterk uit op Spa-Francorchamps, maar zelfs Alonso kijkt verrast op door de competitiviteit van de F14T.

“Het hele weekend is een leuke verrassing op zich. We zullen zien waar we morgen staan, maar ik hoop op mooie punten. We hadden wel verwacht dat Williams hier zeer sterk uit de hoek zou komen, maar misschien konden ze hun ware snelheid nog niet tonen door de natte weersomstandigheden. Op het droge blijven we alvast op onze hoede voor hen.”

-CYBER MONDAY: Profiteer nog snel van grote kortingen!!!

 Sint 2020 Sint 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België