logo
 

Alonso na zevende plaats: “Ik verwacht dit resultaat niet nog eens”

16 september 2018 — Fernando Alonso verwacht niet dat McLaren dit seizoen nog eens in staat zal zijn om de prestatie tijdens de GP van Singapore te herhalen. Na een zevende plaats verwacht de Spanjaard enkele lastige races.


Fernando Alonso startte als elfde aan de GP van Singapore en eindigde verrassend genoeg als ‘best of the rest’ na de Mercedessen, Ferrari’s en Red Bulls. Dit resultaat evenaart de prestatie in april tijdens de GP van Azerbeidzjan.

De tweevoudig wereldkampioen maakte na de race meteen duidelijk dat dit resultaat geen ommekeer zal zijn voor zijn team.

“Dit circuit is uniek”, zei Alonso. “Het is een moeilijk circuit voor de afstelling en om er alles uit te halen.”

“Vandaag hebben we Magnussen gedubbeld, maar in Spa en Monza hebben zij ons door de lange rechte stukken bijna gedubbeld. Ik ben dan ook bang dat we het de komende races opnieuw moeilijk zullen hebben.”

“We hebben er vandaag alles uitgehaald”, ging Alonso verder. “We hadden een goede start en wisten de strategie te optimaliseren. We hadden bijna de snelste ronde. Het was dan ook een magische race voor ons.”

“Als je naar Singapore komt, dan weet je dat we een kans maken. Maar vaak schiet je toch tekort door de kleine details. Vandaag grepen we onze kans.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België