logo
 

Alonso over Bahrein: “We kunnen alleen maar afwachten”

19 februari 2011 — Volgens Fernando Alonso moet er nu nog niet onmiddellijk een beslisisng genomen worden met betrekking tot de GP van Bahrein.

Alonso liet weten dat men momenteel maar één mogelijkheid heeft met betrekking tot de openingsrace van het seizoen en dat is afwachten.

“We moeten afwachten. We staan allemaal klaar maar wachten op nieuws uit Bahrein en op beslissingen die genomen moeten worden door onze teamleiding,” aldus Alonso.

“We rijden daar reeds enkele jaren en ik heb er al drie keer gewonnen. Maar wij piloten, mecaniciens en medewerkers van het team hebben hier niets over te zeggen zo lang er geen beslissing is genomen.”

Momenteel ziet het er niet goed uit met het oog op de organisatie van de openingsrace in Bahrein. De Spanningen in de golfstaat lopen hoog op en de protesten van de bevolking nemen toe.

Daar waar in het begin nog werd gevreesd dat de race als medium zou gebruikt worden om wereldwijd aandacht te krijgen, wordt nu zelfs in het algemeen gevreesd voor de veiligheid van iedereen die ook maar iets met de Formule 1 te maken heeft.

Nieuw!! Formule E Spel 2019/2020: Minimaal 300 Euro aan prijzen!


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: GP van BahreinFernando Alonso

Verwante nieuwsitems


F1Journaal Specials

GP van België