Alonso: “Spijtig dat zo’n geruchten in Italië worden bedacht, ze helpen ons niet”

18 september 2014 — Fernando Alonso heeft op de website van Ferrari tijdens zijn vooruitblik naar de GP van Singapore gereageerd op de geruchten over hem en Sebastian Vettel.

image
De voorbije dagen werd er immers opnieuw druk gespeculeerd over de toekomst van Fernando Alonso en Sebastian Vettel. Daarbij werd gesteld dat Alonso en Vettel van zitje zouden wisselen en dat Vettel dus voor Ferrari zou gaan rijden en Alonso voor Red Bull. De oorsprong van deze geruchten lag in Italië, iets dat Fernando Alonso enorm stoort.

“Het is jammer dat deze geruchten in Italië gecreëerd zijn,” zei Alonso op de website van Ferrari. “Het is jammer omdat het Ferrari niet helpt, wat de reden is waarom we allemaal hier zijn. Ferrari is een veel grootser merk dan welk individu ook en zelfs de Formule 1 in het algemeen. Ik heb enorm veel respect voor Ferrari en ik probeer een goede werksfeer te houden in het team en met alle medewerkers. Zo willen we één geheel vormen, een hecht team. Dat is wat we nodig hebben en wat de mensen van ons verwachten. Het is me dan ook niet duidelijk wat de bedoeling van deze geruchten is en waarom ze uit Italië komen.”

Eerder had ook Sebastian Vettel reeds op de geruchten gereageerd door te stellen dat hij gelukkig is bij Red Bull.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België