logo
 

“Als je dat gelooft dan zit je aan de drugs”

28 februari 2015 — Toto Wolff heeft op zijn geheel eigen manier gereageerd op geruchten over een nieuwe overeenkomst die Mercedes met Lewis Hamilton zou hebben.


In een krant stond dat Mercedes er maar liefst zo’n 1 miljoen Britse pond per week zou voor over hebben om Hamilton een nieuw contract van drie jaar aan te bieden. Dat zou neerkomen op een monsterdeal van 150 miljoen Britse pond voor een contract van drie jaar.

Het is algemeen bekend dat Lewis Hamilton zijn contract bij Mercedes eind dit seizoen afloopt en dat beide partijen in onderhandeling zijn voor een contractverlenging. Mercedes-baas Toto Wolff moet echter lachen met de geruchten en bedragen die de jongste tijd de ronde doen.

“Indien je zo’n bedragen gelooft dan moet je jezelf beginnen afvragen waar je jouw drugs gekocht hebt,” zei Toto Wolff tegenover Sky Sports. “Op deze nonsens wil ik verder zelfs geen commentaar geven.

Toto Wolff liet wel verstaan dat de onderhandelingen in een positieve sfeer verlopen.

“We voeren goede gesprekken met hem. Hij wil bij het team blijven en wij willen dat hij bij ons blijft. De sfeer zit goed,” besluit Toto Wolff.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België