logo
 

Aston Martin beslist pas in januari over eventuele F1-deelname

16 december 2015 — Aston Martin zou pas volgende maand een beslissing nemen over haar eventueel engagement in de Formule 1.


Force India, Johnnie Walker en Aston Martin zijn reeds sinds oktober in gesprek over het eventueel ‘rebranden’ van het Sahara Force India F1-team. Aston Martin overweegt dus om opnieuw in de Formule 1 te stappen. Een definitieve beslissing werd reeds verwacht maar die zal volgens de laatste berichten pas in januari genomen worden.

Het was aanvankelijk de bedoeling dat Force India, Johnnie Walker en Aston Martin de renstal zouden rebranden en met hun gezamenlijk project volgend jaar op de F1-startgrid zouden verschijnen. Dat zal echter nog niet het geval zijn.

Er zou immers reeds beslist zijn dat Aston Martin volgend jaar zeker nog niet zou terugkeren naar de Formule 1. Een definitieve beslissing wordt bovendien pas na nieuwjaar verwacht, waarna het gezamenlijk project eventueel wel in 2017 van start zou kunnen gaan.

“We hebben nog geen beslissing genomen,” zei Simon Sproule, de directeur van marketing en communicatie bij Aston Martin. “We zullen voor nieuwjaar geen definitieve beslissing over de F1 of de motorsport in het algemeen nemen.”

“We moeten ook bekijken wat we met ons huidig project in de autosport van plan zijn. We kijken dus niet alleen naar de F1.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België