Auto’s van James Bond te bewonderen tijdens Europese F1-races

27 juni 2019 — De bezoekers van de Europese F1-races mogen zich verheugen op een nieuw hoogtepunt. De auto’s van ‘s werelds bekendste spion zullen tentoongesteld worden tijdens de Europese raceweekends.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door James Bond 007 (@007) op

Onlangs werden in London een paar van de mooiste auto’s uit de James Bond-films tentoongesteld onder de noemer “Bond in Motion.” Afgaande op de bezoekersaantallen mag er van een groot succes gesproken worden en voor wie er niet geraakt is of het niet wist is er goed nieuws.

De legendarische auto’s zullen namelijk ook te bewonderen zijn tijdens de Europese raceweekends van de F1 in Oostenrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Hongarije, België en Italië. Er zullen Bond-bolides te zien zijn uit de verschillende decennia, van een Roll Royce Phantom III uit Goldfinger tot de Aston Martin DB10 uit S.P.E.C.T.R.E. Wie een toegangsticket heeft voor de F1-race kan gratis kaartjes voor de tentoonstelling reserveren op www.eventworld.com.

Het is misschien geen slecht idee dat Red Bull even bij sponsor Aston Martin te rade gaat en vraagt of ze hun RB15 kunnen uitrusten met een paar gadgets van 007, wie weet kan dat laatste kloofje op die manier wel gedicht worden. 

Geschreven door Tom Schots

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België