Autosalon 2014: Een catwalk op het autosalon, het is eens iets anders

16 januari 2014 — Gaat u voor de auto's of voor de meisjes en vrouwen die naast de wagens staan? Het is een vraag die je als bezoeker van het autosalon vaak krijgt. SEAT probeert daar alvast een mooi bruggetje te leggen door voor beide te gaan en dit op een sfeervolle en toch ook stijlvolle manier.

In het kader van die dynamiek zal het beroemde merk, dat uitpakt met Spaans design en Duitse technologie, tijdens het komende autosalon in Brussel iedere dag een modedefilé organiseren. Met de voorstelling van de nieuwste trends van merken als Boss, Liu Jo, Filippa K, Twin Set, Supertrash, Madame Supertrash, Replay, Essentiel, Pinko, Caroline Biss, Agent Provocateur, Ambre Babzoe, Oakwood, Adidas, Atos Lombardini, Hale Bob, Enes, La Pomme de Lovely, River Island, Julia June, Steve Madden, March 23 en Frida geeft SEAT uiting aan zijn wil om ten volle van het nu te genieten.

Het modedefilé vindt ieder uur plaats, iedere dag van 11.00 tot 18.00 uur, tijdens de nocturne tot 21.00 uur. Op het ritme van de playlist samengesteld door DJ Paige, die dagelijks op het salon aanwezig zal zijn, zullen de modellen u de laatste trends van de gekende merken tonnen.

Wij stellen u alvast opnieuw de vraag: Gaat u voor de auto’s of voor ... ?

Hieronder alvast enkele sfeerbeelden:
Klik hier voor de fotogalerij in hogere resolutie

Speel mee met het Formule 1 Jaarspel. Minimaal 7.000 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België

image