Bahrain Grand Prix Spel 2019: Minimaal 400 Euro aan prijzen!


‘De beste race uit zijn carrière’, zo blikte Valtteri Bottas terug op de GP van Australië. De Fin leidde van start tot finish en won met een riante voorsprong op Lewis Hamilton en Max Verstappen. Kan Bottas in Bahrain bevestigen dat men dit jaar écht rekening met hem moet houden, of zakt hij weer terug naar de positie van nummer 2 bij Mercedes?

Een jaar geleden was het Sebastian Vettel die met de zege aan de haal ging, maar diezelfde Bottas eindigde binnen een seconde. Inhalen is op het circuit van Bahrain in elk geval een stuk makkelijker en dus mogen we meer actie verwachten dan bij de seizoensopener.

Waarom mee doen aan een Bahrain Grand Prix Spel 2019 Spel?
- Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 400 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 78 euro.
- Win 2.500 Euro met het Race to Abu Dhabi Spel 3 euro per team en er zijn 2 tickets te winnen dit weekend.

Het Bahrain Grand Prix Spel 2019 zal gaan starten op zondag 31 maart 2019 om 17:10 uur.

U heeft een budget van 138 miljoen euro om een team samen te stellen bestaande uit 6 coureurs. Coureurs scoren punten op basis van de uitslag van de race (racepunten) en het verschil met hun kwalificatiepositie (bonuspunten).

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 400 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 78 euro zijn (15 AK prijzen).

Klik hier om je meteen te registreren!

Foto: Zweeler

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België