Barrichello: “Lewis Hamilton is beter dan Senna en Schumacher”

25 januari 2020 — Volgens voormalig F1-piloot Rubens Barrichello is Lewis Hamilton beter dan Ayrton Senna en Michael Schumacher.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) op

Rubens Barrichello racete zelf van 1993 tot en met 2011 in de Formule 1 en heeft ook nog steeds het record van meeste aantal F1-races ooit op zijn naam staan.

In zijn lange F1-carrière heeft Barrichello tegen heel wat verschillende rijders gereden, waaronder Ayrton Senna, Michael Schumacher en Lewis Hamilton.

Wanneer de Braziliaan die drie F1-kampioenen vergelijkt dan vindt hij dat Hamilton over een talent beschikt dat net iets beter is dan dat van Ayrton Senna en Michael Schumacher.

“Hamilton heeft een talent dat waarschijnlijk nog grootser is dan Ayrton en Schumacher,” zei Barrichello tegenover ‘ESPN Brazilië’.

“Het enige dat hij mistte was maturiteit. Op dat vlak heeft hij echter vooruitgang geboekt, dat zie je momenteel.”

Volgens Barrichello bestaat de perfecte rijder dan ook uit een combinatie van de kwaliteiten van Hamilton, Schumacher en Senna.

“De perfecte rijder zou het talent van Ayrton hebben, de moed van Schumacher en de coördinatie van Hamilton. Dat zou wat zijn om te zien!”

Profiteer van grote kortingen tijdens Black Friday !!!

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België