Barrichello: Meer duidelijkheid over zijn toekomst in Brazilië ?

13 oktober 2011 — Rubens Barrichello heeft nog steeds geen zitje voor volgend seizoen, maar misschien komt daar binnenkort reeds verandering in?

image

Barrichello rijdt momenteel voor Williams en is uiteraard in eerste instantie in onderhandeling met zijn huidig team. Van Williams kreeg hij alvast te horen dat hij niet zal moeten wachten tot tijdens de winterpauze om meer duidelijkheid te krijgen.

“Ik hoop dat ik tegen Brazilië meer weet,” zei Barrichello over de onderhandelingen. “De fans moeten het weten. Williams zei me dat het een beslissing wil nemen voor de race in Brazilië. Ik hoop dan ook dat de beslissing positief voor mij is.”

Maar uiteraard moet Barrichello er ook al mee rekening houden dat hij moet opstappen bij Williams. In dat geval resten er echter maar weinig andere mogelijkheden ...

“Ik denk dat er twee of drie echt serieuze mogelijkheden zijn. Ik zou niet zomaar in de Formule 1 blijven om gewoon te kunnen zeggen dat ik twintig jaar Formule 1 heb gereden, ook al had ik geen competitieve wagen.”

Voor de fans van Barrichello is het dus nog even vol ongeduld wachten om te weten of ze hun favoriete piloot ook volgend jaar nog in de Formule 1 aan het werk kunnen zien.

Speel het 70th Anniversary Grand Prix Spel 2020. Minimaal 500 euro aan prijzen!

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België