Beperkt aantal tickets voor Stoffel Vandoorne-tribune en GP van belgië beschikbaar

09 augustus 2017 — In de aanloop naar de GP van België, die binnen iets meer dan twee weken plaatsvindt, zijn er nog een beperkt aantal tribunekaarten voor de 'Stoffel vandoorne-tribune' beschikbaar.


De GP van België (25-27 augustus) zal naar alle waarschijnlijkheid volledig uitverkocht zijn, zo lieten de organisatoren onlangs weten. Er zijn al enige tijd geen ‘bronze’ kaarten meer beschikbaar die toegang geven tot het circuit en waarbij je vrij rondom het circuit kan wandelen.

Ook de duurdere tribuneplaatsen zijn echter zo goed als allemaal uitverkocht. Enkel voor de ‘Stoffel Vandoorne-tribune’, waarvoor de tickets later in de verkoop zijn gegaan, zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Belgische F1-fans die absoluut nog naar de GP van België willen gaan kijken moeten dus snel zijn.

Kaarten voor de Stoffel Vandoorne-tribune tribune kosten voor volwassenen 230 euro voor een weekend (vr-zon) en 120 euro voor kinderen.

Klik hier om naar de bestelpagina te gaan van Spa Grand Prix.

Sportstadion, de ticketpartner van F1journaal.be, heeft nog wel een zeer beperkt aantal kaarten voor algemene toegang (bronze tickets), alsook enkele andere tribunekaarten: klik hier voor de beschikbare tickets.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België