logo
 

Bernie Ecclestone: “Er is hoop voor Marussia”

22 januari 2015 — F1-baas Bernie Ecclestone heeft een gesprek gehad met een mogelijke overnemer voor het F1-team Marussia.


Marussia en Caterham staan sinds enige tijd onder curatele en er wordt dan ook naarstig gezocht naar een eventuele overnemer voor beide renstallen.

Het verhaal van Marussia leek afgelopen zondag nog zo goed als definitief voorbij. Op woensdag stond er immers een veiling gepland van onderdelen die cruciaal zijn voor de overlevingskansen van de renstal, maar die veiling werd begin deze week geheel onverwacht uitgesteld.

De voorbije dagen raakte bekend dat er gesprekken worden gevoerd met een mogelijke overnemer voor Marussia. Bernie Ecclestone laat nu weten dat hij hoogst persoonlijk met de overnamekandidaat gesproken heeft.

“Ik heb met iemand gesproken die Marussia eventueel wil overnemen. Ik ben van mening dat ze Marussia kunnen kopen, dus dat zou goed zijn,” zei een hoopvolle Bernie Ecclestone tegenover Sky Sports. “Ik denk dat er wat Caterham betreft weinig kans is op succes. Marussia is echter een ander verhaal. Binnen de tien dagen zullen we het weten.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België