Bernie Ecclestone twijfelt aan toekomst GP van Zuid-Korea

27 oktober 2011 — Ook Bernie Ecclestone heeft te kennen gegeven dat hij twijfelt of de GP van Zuid-Korea nog lang op de F1-kalender zal staan.

Een kleine week geleden schreven we reeds over het feit dat de toekomst van de GP van Zuid-Korea mogelijk in gevaar komt. toekomst GP van Zuid-Korea in gevaar.

“We doen ons uiterste best maar we hebben de hulp van Bernie Ecclestone nodig” zei Park Won Hwa, de racepromotor tegenover Autosport. “We willen zeker en vast doorgaan met dit evenement want het is echt een groots evenement, zelfs ondanks de verliezen die we lijden. We willen het momentum voor deze regio behouden en zo de economie en deze regio een boost geven.”

“Hij (Ecclestone) kent onze problemen en ik hoop dat hij iets meer wil meewerken.”

Bernie Ecclestone lijkt de boodschap te hebben ontvangen maar wenst niets te doen om de organisatoren te helpen. Volgens Ecclestone moet de afgesproken overeenkomst gewoon uitgedaan worden en zal er geen sprake zijn van een korting op de organisatievergoeding.

“Er zijn heel wat dingen in het leven die je je niet kan veroorloven, maar je hoeft ze ook niet absoluut te hebben,” reageerde Ecclestone. “De onderhandelingen duurden in eerste instantie ook al lang genoeg om tot een akkoord te komen met hen.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België