logo
 

Beslissing mogelijke terugkeer Kubica binnen enkele weken

29 september 2011 — Binnen enkele weken zal er meer duidelijkheid zijn over het al dan niet terugkeren van Robert Kubica in de Formule 1 gedurende het seizoen 2012.

image

Kubica crashte zwaar in Italië met een rallywagen. De Pool verloor bijna een hand en moest meerdere operaties en een zwaar revalidatieprogramma ondergaan. Volgens zijn manager zullen we binnenkort dus meer duidelijkheid verkrijgen rondom Kubica.

Dat is maar best ook want eerder had Eric Boullier reeds laten weten dat hij uiterlijk tegen november een antwoord moet hebben omdat Lotus Renault GP anders op zoek moet naar een vervanger voor het seizoen 2012.

“Ik praat erg vaak met Eric Boullier. Hij zal van mij een antwoord krijgen tegen november, of het nu positief of negatief is. Dan zullen we meer weten maar ik ben alvast optimistisch,” zei Daniele Morelli, de manager van Kubica tegenover Gazzetta dello Sport.

Bij Lotus Renault GP zou men maar al te graag hebben dat Kubica terug voor het team kan rijden maar voorlopig is het dus nog even afwachten ...

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België