Bottas: “Felle kritiek heeft mij een boost gegeven voor 2019”

02 februari 2019 — Valtteri Bottas kijkt er naar uit om opnieuw te gaan racen. De Fin is vooral blij dat na een moeilijk seizoen de tellers opnieuw op nul staan zodat hij opnieuw voluit zijn kans kan gaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) op

“Ik ben zeer blij dat ik aan een nieuw seizoen kan beginnen, voor mij persoonlijk verliep 2018 niet zoals ik gehoopt had,” vertelt Bottas tijdens een interview op de website van het Mercedes F1 team. “Op sommige momenten in 2018 kreeg ik veel kritiek. Dat is echter positief want het heeft mij een extra boost gegeven.”

“Uit al de leerpunten van vorig jaar heb ik geleerd zodat ik sterker kan terugkeren,” aldus Bottas. “Ik heb ook veel positieve punten gezien, dingen die ik eind vorig jaar niet zag. Op dat alles kan ik verder bouwen voor 2019.”

Bottas is vooral blij dat de tellers opnieuw op nul staan zodat hij tijdens het nieuwe seizoen opnieuw voluit zijn eigen kans kan gaan.

“Ik ben blij dat iedereen vanaf nul begint. We bevinden ons allemaal in dezelfde positie en in 2019 is alles mogelijk, dat is opwindend.”

“Het is een nieuw seizoen en ik ga alles op alles zetten dit jaar. Het zal zeker en vast interessant zijn,” besloot Bottas.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België