logo
 

Bouw van F1-circuit Austin zit op schema

04 november 2011 — Hermann Tilke, die het nieuwe F1-circuit van Austin heeft ontworpen, zegt dat de bouw van het circuit volledig op schema zit.

image

Tilke probeert hiermee de geruchten over vertragingen te ontkennen. Het Circuit of the Americas zou volledig op schema liggen. De twijfel en speculaties ontstonden na uitlatingen van Bernie Ecclestone in India.

Daar zou Ecclestone tegen enkele teams gezegd hebben dat er vraagtekens rijzen over het al dan niet op tijd klaar geraken. Later tijdens het weekend verduidelijkte Bernie Ecclestone dat hij niet meteen problemen met de bouw van het circuit bedoelde maar dat er problemen waren bij het bedrijf dat de promotionele activiteiten beheert.

“We werken volop aan het circuit,” zei Tilke tegenover Autosport. “Er zijn enkele honderden werkmannen die aan de constructie werken en alles verloopt tot nu toe volgens schema.”

Tilke voegde er ook nog aan toe dat hij verwacht dat het circuit net als het Buddh International Circuit in India voor het nodige spektakel zal zorgen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België