logo
 

Brawn bezoekt Ferrari: “Daar zit niets achter”

06 mei 2014 — Enkele maanden na zijn afscheid van de Formule 1 heeft Ross Brawn de Ferrari-fabriek in Maranello bezocht. image

Eerdere geruchten linkten de Brit al aan Ferrari, na het ontslag van Stefano Domenicali. Alsof dat nog niet genoeg was, worden die geruchten nog wat gevoed door Brawn zelf. De voormalige Mercedes-teambaas bracht immers een bezoek aan het hoofdkwartier van de Scuderia in Maranello, al ontkent hij een eventuele achterliggende bedoeling.

“Het was met enkele vrienden, als onderdeel van een reis doorheen Italië. Daar zit niets achter.” vertelde Brawn tegen de BBC. Ook een woordvoerder van Ferrari zelf deed heel wat moeite om de geruchten te ontkrachten door te bevestigen dat het een lang vooraf gepland fantasietripje met een groep vrienden in Italië betrof.

Net voor de GP van China werd Domenicali de laan uitgestuurd door de Scuderia, en vervangen door Marco Mattiaci, voormalig hoofd van de Noord-Amerikaanse tak van Ferrari. Mattiaci had nog geen enkele ervaring in de racerij. Luca Di Montezemolo beloofde nog meer structurele wijzigingen binnen het team.

Nieuw!! Formule E Spel 2019/2020: Minimaal 300 Euro aan prijzen!


Geschreven door Kenny Burggraeve

Categorieën: Ferrari

Verwante nieuwsitems


F1Journaal Specials

GP van België