British Grand Prix Spel 2018: Minimaal 400 Euro aan prijzen!


Na een rampzalige start van het seizoen slaat Max Verstappen keihard terug. Voor duizenden oranjefans wint de Nederlander in Oostenrijk zijn eerste Grand Prix van het seizoen. Veel tijd om feest te vieren is er niet, want dit weekend staat de volgende race alweer op het programma. De Formule 1 is neergestreken in Silverstone voor de Britse Grand Prix. Kan Max opnieuw voor de zege gaan?

Ondertussen start in Frankrijk het grootste wielerevenement ter wereld: de Tour de France. Ook daar is een reële kans op Nederlands succes dit weekend. Met Dylan Groenewegen hebben wij immers een van de snelste sprinters ter wereld. Voldoende ingrediënten om zowel zaterdag- als zondagmiddag voor de buis gekluisterd te zitten.

Voor de Britse Grand Prix en de Tour de France kun je ook terecht bij Zweeler. Voor elke Grand Prix zijn er meerdere spellen: kwalificatie, race en een qualifier voor de Race to Abu Dhabi (eerste prijs 2.500 euro). Voor de Tour de France is het aanbod nóg groter. Het belangrijkste spel heeft een prijzenpot van maar liefst 31.000 euro! (Klik hier)

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 spel?
- Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 5 euro en je krijgt een paar uur extra entertainment tijdens de race, en ook tijdens het puzzelen van jouw ideale F1 team!
- Als je de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Minimaal 20 teams winnen een prijs en de eerste prijs is 78 euro!
- Win 2.500 Euro met het Race to Abu Dhabi Spel 2,50 euro per team en er zijn 2 tickets te winnen dit weekend.
- Nieuw: Nu ook een apart spel voor de kwalificatie British GP (minimaal 125 euro aan prijzen)! Klik hier om meteen heen te gaan. Start is al op zaterdagmiddag 17:00 uur.

Het British Grand Prix Spel 2018 zal gaan starten op zondag 8 juli 2018om 15:10 uur.

U heeft een budget van 130 miljoen euro om een team samen te stellen bestaande uit 6 coureurs. Coureurs scoren punten op basis van de uitslag van de race (racepunten) en het verschil met hun kwalificatiepositie (bonuspunten).

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 400 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 78 euro zijn (15 AK prijzen).

Klik hier om je meteen te registreren!

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België