British Grand Prix Spel 2019: Minimaal 400 Euro aan prijzen!


Een van de klassiekers op de Formule 1-kalender is de Britse Grand Prix op het voormalige vliegveld Silverstone. Na het teleurstellende weekend in Oostenrijk zal Lewis Hamilton voor eigen volk keihard willen terugslaan. Maar zal dat resulteren in de zevende seizoenszege? Een jaar geleden werd Hamilton nog geklopt door Sebastian Vettel, terwijl Max Verstappen de vorige race erg dominant was. Het kan dus zomaar een heel spannend weekend worden. 

Klik hier om direct naar het British Grand Prix Spel te gaan

Waarom meedoen aan een British Grand Prix Spel ?
- Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale F1 team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
- Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 400 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 78 euro.
- Win 2.500 Euro met het British Grand Prix Race to Abu Dhabi Spel 3 euro per team en er zijn 2 tickets te winnen dit weekend.

Klik hier om je meteen te registreren!

Foto: Zweeler

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België