logo
 

Burgemeester: “Monza zal op de F1-kalender blijven”

21 april 2016 — Er heerst al geruime tijd onduidelijkheid over de toekomst van Monza op de F1-kalender. De burgemeester van Monza gelooft echter sterk in een nieuwe overeenkomst.


Blijft Monza op de F1-kalender staan en of is de GP van Italië in september de laatste F1-race die Monza zal organiseren? Er is nog steeds geen duidelijkheid, ook al wordt er al maandenlang over gespeculeerd of Monza al dan niet op de F1-kalender blijft staan.

De burgemeester van Monza heeft er echter alle vertrouwen in dat Monza op de F1-kalender blijft staan.

“Ik ben er zeker van dat de race in september niet de laatste F1-race is die Monza zal huisvesten,” aldus Roberto Scanagatti, de burgemeester van Monza, tegenover ‘Gazzetta dello Sport’. “Het huidige contract loopt tot 2016 en er wordt al geruime tijd onderhandeld. Ik ben er zeker van dat de Formule 1 niet zonder circuits zoals Monte Carlo, Silverstone en Monza kan. Het zijn allemaal historische circuits.”

“Ik geloof dat een oplossing gevonden zal worden. Ik zie de F1 niet zonder Monza. Ik denk dat er uiteindelijk een positieve boodschap zal volgen,” besluit Scanagatti.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België