logo
 

Button: “Eindigen bij McLaren”

12 maart 2013 — Jenson Button voelt zich zo goed bij McLaren dat hij niet de intentie heeft om ooit nog voor een ander team uit te komen. image

De Brit geeft aan dat hij tot het einde van zijn carrière bij zijn huidige team wil blijven, maar benadrukt daarbij ook dat hij zeker nog lang niet klaar is om afscheid te nemen. Button is met zijn 33 jaar één van de oudste coureurs van het huidige veld, na Mark Webber en Kimi Raikkonen.

“Ik ben nog niet van plan om binnenkort te stoppen, maar ik heb gewoon geen zin om weg te gaan bij McLaren. Ik voel me hier enorm goed en ik wil mijn carrière hier eindigen. Ik snap dat er mensen zijn die McLaren verlaten omdat ze iets te kort komen, of omdat ze vinden dat er elders meer uitdagingen te vinden zijn, maar ik wil nog zoveel bereiken met dit team dat ik mezelf hier niet meer zie vertrekken.” geeft Button aan.

Button zelf vindt verandering en uitdaging ook leuk, waarmee hij ook nog eens aangeeft hoe bijzonder zijn band met McLaren is.

“De presentatie van de MP4-28 stond volledig in het teken van het 50-jarig bestaan van McLaren, en daarin bleek hoeveel successen dit team al heeft geboekt in de loop der jaren. Er zijn heel wat kampioenschappen gewonnen, zowel bij de rijders als bij de constructeurs. Ik wil heel graag deel uitmaken van die rijke geschiedenis, en niet enkel in 2013, maar ook in de jaren die volgen.”


Geschreven door Kenny Burggraeve

Categorieën: Jenson ButtonMcLaren

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België