Canada Grand Prix Spel 2019: Minimaal 400 Euro aan prijzen!


Het Formule 1-circus is de Atlantische Oceaan overgestoken voor de Grand Prix van Canada. Net als in Monaco betreft het een stratencircuit, maar wel met één belangrijk verschil: er zijn goede inhaalmogelijkheden. Vooral in de laatste sector met een lang recht stuk dat eindigt met een chicane en de beruchte ‘Wall of Champions’. De muur bij opkomen start/finish waar al vele kampioenen hun wagen hebben afgeschreven.

Een jaar geleden was het Sebastian Vettel die als eerste de zwart/wit geblokte vlag zag. Maar momenteel lijkt er bijna een wonder nodig om een dergelijk resultaat te herhalen. Ferrari zit overduidelijk in een dip terwijl Mercedes voorlopig onklopbaar is. Voor Max Verstappen wordt het opnieuw strijden voor een podiumplek.

Klik hier om direct naar het Grand Prix van Canada Spel te gaan

Waarom meedoen aan een Fantasy Grand Prix van Canada Spel ?
- Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale F1 team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
- Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 400 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 78 euro.

Win 2.500 Euro met het Grand Prix Canada Race to Abu Dhabi Spel 5 euro per team en er zijn 3 tickets te winnen dit weekend.

Klik hier om je meteen te registreren!

Foto: Zweeler

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België