logo
 

Carlos Sainz en Lando Norris leveren vrijwillig salaris in door coronacrisis

02 april 2020 — Te midden van de coronacrisis moeten de F1-teams volop besparen en McLaren-rijders Lando Norris en Carlos Sainz dragen daarin hun steentje bij.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren) op

Een F1-team is in zekere zin een bedrijf zoals een ander en net als dat heel wat andere bedrijven volop besparen en personeel op tijdelijke werkloosheid plaatsen heeft ook het McLaren F1 team beslist om een deel van haar personeelsleden met verlof te sturen.

Daarnaast zullen de personeelsleden die wel aan de slag kunnen blijven loon moeten inleveren. Ook het rijdersduo levert hierin een bijdrage want Carlos Sainz en Lando Norris leveren vrijwillig een deel van hun loon in.

Toen Sainz en Norris vernamen dat een deel van het personeel met verlof zou gestuurd worden besloten ze zelf om gezamenlijk een deel van hun loon in te leveren, uiteraard een zeer mooi gebaar van beide heren.

De voorbije weken werd reeds duidelijk dat heel wat F1-teams in financiële moeilijkheden dreigen te komen en het is dan ook niet ondenkbaar dat nog verschillende andere F1-teams het voorbeeld van McLaren zullen volgen.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België