Carlos Sainz: “Netflix heeft mijn rivaliteit met Ricciardo overdreven”

25 maart 2020 — McLaren F1-piloot Carlos Sainz heeft zelf erg hard genoten van de Netflix-serie 'Drive to Survive' maar volgens de Spanjaard werd zijn rivaliteit met Daniel Ricciardo overdreven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren) op

“De serie is erg goed, ik heb er van genoten,” aldus Sainz volgens ‘Crash.net’ toen hem zijn mening over de Netflix-serie ‘Drive to Survive’ werd gevraagd.

Een rode draad doorheen heel wat afleveringen was de rivaliteit tussen Carlos Sainz en Daniel Ricciardo, waarmee Netflix meteen ook de strijd tussen McLaren en Renault in de schijnwerpers zette. Die rivaliteit werd volgens Sainz echter overdreven.

“De rivaliteit met Daniel werd wat overdreven maar tegelijkertijd was het voor onze Amerikaanse fans mooi om te zien. Er zijn heel wat mensen naar mij toegekomen om te zeggen hoe opwindend ze de afleveringen en de serie vonden. De serie is enorm goed voor de F1,” aldus Sainz.

“Ook al overdrijft men de rivaliteit wat, ik vind het best goed en het is echt geweldig voor de F1. Waarom alles niet nog wat meer dramatiseren? Dat mag best.”

Eerder had ook ‘rivaal’ Daniel Ricciardo laten verstaan dat de serie erg mooi de sport promoot en dat ook hijzelf nu enorm vaak op straat herkend wordt.

-CYBER MONDAY: Profiteer nog snel van grote kortingen!!!

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België