Carlos Sainz: “Ik ben trots dat ik McLaren mee naar de top mag brengen”

19 april 2019 — De Spanjaard Carlos Sainz zegt trots te zijn dat hij het project leidt dat McLaren opnieuw naar de top van de Formule 1 moet brengen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Carlos Sainz (@carlossainz55) op

“Het was een droom om McLaren te vervoegen, een team met zo’n geweldige geschiedenis in de Formule 1,” schreef de Spanjaard in zijn column die op de officiële F1-website werd gepubliceerd.

“Het team kende enkele uitdagende jaren maar we delen dezelfde waarden, we geven nooit op en vechten om de beste te zijn. Het zit in ons DNA en het is een enorme motivatie om dit project te leiden.”

Ondanks dat het een droom was om McLaren te vervoegen verliep het begin van het seizoen bij McLaren minder goed. Sainz kende op technisch vlak de nodige pech maar nu lijkt McLaren langzaam aan de goede weg te hebben gevonden.

“De eerste drie races in 2019 verliepen moeizaam maar onze pure snelheid is bemoedigend.”

“We zijn al de goede richting aan het uitgaan en zijn de dingen dit jaar aan het keren. We bevinden ons in het middenveld en hebben reeds getoond dat we over een wagen beschikken die in staat is om punten te scoren. Dat is waarom ik niet kan wachten om in Baku te racen.”

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België