logo
 

Caterham F1-team nog voor de GP van Groot-Brittannië verkocht?

30 juni 2014 — De geruchten over een verkoop van het Caterham F1 team zijn de voorbije uren alleen maar gegroeid. Volgens ingewijden zou de renstal nog voor komend raceweekend verkocht worden.


Tony Fernandes had voor aanvang van het seizoen laten weten dat de renstal dit seizoen eindelijk maar eens betere resultaten moest gaan neerzetten. Indien dat niet het geval was dan zou Tony Fernandes zijn conclusies trekken (Lees: het voor bekeken houden).

De voorbije weken waren er meermaals geruchten dat de renstal verkocht zou worden. Aanvankelijk kwam de mededeling dat Tony Fernandes op zoek was naar een strategische partner. Renault nam eerder in juni al een deel van de Caterham Group over (Lees: Renault doet overname van deel Caterham Group). Maar nu zou de F1-renstal dan toch daadwerkelijk verkocht worden ...

Tony Fernandes zou in gesprek zijn met verschillende mogelijke investeerders die de renstal eventueel zouden willen overnemen. Volgens ingewijden zou een mogelijke overeenkomst eventueel nog voor de GP van Groot-Brittannië aangekondigd worden.

Enkele dagen geleden doekte Tony Fernandes ook zijn twitter-account op. Zijn laatste tweet luidde als volgt: “De Formule 1 is niets geworden, maar ik ben nog steeds dol op Caterham Cars.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België