Chandhok wil GP van India rijden

12 februari 2011 — Karun Chandhok heeft nog geen contract, zelfs niet als reserverijder, maar toch wil hij zijn thuisrace rijden.

Chandhok, er is de voorbije weken heel wat te doen geweest omtrent de Indiër maar ook nu laat hij weer van zich spreken. Karun Chandhok wil immers op 30 oktober zijn thuisrace rijden. Momenteel is Chandhok in onderhandeling met Team Lotus voor het zitje van reserverijder bij het team.

“Hij is nog in onderhandeling met het team. Ik ben niet zeker over hoe snel ze een akkoord kunnen bereiken. Uiteraard wil hij bij Lotus tekenen maar ik kan geen details verraden.” aldus Vicky Chandhok, de vader van Karun Chandhok, tegenover de ‘Indian Express’. “Zover ik echter weet zal hij een plaats bekomen om ook de GP van India te rijden.”

Mocht dat waar zijn dan zit Team Lotus met een probleem want Heikki Kovalainen en Jarno Trulli beschikken over een contract om een gans seizoen te rijden. Maar de Formule 1 zou de Formule 1 niet zijn indien hier geen mouw aan te passen valt.

Voor Team Lotus zou het alvast commercieel erg interessant zijn om Chandhok in haar wagen te plaatsen tijdens de GP van India. Het zorgt voor een extra thuisrijder, naast Narain Karthikeyan (HRT). Iets wat uiteraard ook bij Bernie Ecclestone in de smaak zou vallen.

Maar het belangrijkste is uiteraard het voordeel dat Team Lotus eraan zou hebben. Karun Chandhok die de GP van India mag rijden, dat zorgt ongetwijfeld voor meer sponsors. En daar draait het uiteraard allemaal om bij de kleine teams.

Speel mee met het Formule 1 Jaarspel. Minimaal 7.000 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België

image