Charles Leclerc: “Ik zou graag met een MotoGP-bolide rijden, maar of Ferrari dat wil ...”

15 januari 2020 — Ferrari-rijder Charles Leclerc heeft laten verstaan dat hij net zoals Lewis Hamilton graag eens met een MotoGP-bolide zou testen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

De bolide-wissel tussen Lewis Hamilton en Valentino Rossi lijkt ook Charles Leclerc geïnspireerd te hebben. De Ferrari-rijder wil immers ook graag eens met een MotoGP-bolide rijden, al is het maar de vraag of zijn werkgever Ferrari dat ziet zitten.

“Ik zou graag een MotoGP-bolide eens uitproberen, maar ik ben niet zeker of Ferrari het daar mee eens is. Ik moet het hen vragen, maar ik hou van motoren. Ik weet echter niet of Ferrari akkoord is dat ik een MotoGP-bolide uittest,” zei Leclerc tijdens een vragenrondje met fans tijdens de ‘Autosport International show’.

Leclerc kreeg onlangs een serieuze vermaning van Ferrari omdat hij zich zonder toestemming aan een skydive in Bahrein had gewaagd (Lees: Charles Leclerc kreeg na skydive een uitbrander van Ferrari). Het ziet er dan ook niet meteen naar uit dat we Leclerc snel op een MotoGP-bolide zullen zien.

Profiteer van grote kortingen tijdens Black Friday !!!

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België