logo
 

Charles Leclerc onthult de belangrijkste les die hij bij Ferrari geleerd heeft

08 april 2020 — Charles Leclerc werkte vorig zijn eerste seizoen bij Ferrari af, nog maar zijn tweede seizoen in de Formule 1. Tijdens Q&A op twitter en Instagram onthult de Monegask wat zijn belangrijkste les tot dusver bij Ferrari was.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CHARLES LECLERC (@charles_leclerc) op

Ook de F1-piloten en teams moeten in afwachting van beterschap rondom het coronavirus en het begin van het F1-seizoen de tijd nuttig zien te besteden. Naast het nodige trainingswerk om de conditie te onderhouden proberen ze echter ook in contact te blijven met de fans.

Bij Ferrari was er een ‘Q&A’ met beide racepiloten en Charles Leclerc beantwoordde daarin ook de vraag wat de belangrijkste les was die hij had geleerd tijdens zijn eerste seizoen voor Ferrari.

“Geduld hebben, het is iets waarmee ik ook in het verleden problemen ondervond,” aldus Leclerc. “Bij Ferrari heb ik geleerd dat je dat nodig hebt. Je kan niet alles meteen willen en hebben.”

“Je moet wat geduld hebben en van de beste leren, van Sebastian en van het team. Je moet wat afwachten, de dingen tot rust laten komen en soms is er wat noodzaak om te wachten. Ik was misschien iets te ongeduldig.”

Ondanks dat leerpuntje blikt de immer zelfkritische Leclerc tevreden terug op zijn eerste seizoen bij Ferrari.

“Ik zou niet echt iets veranderen. Nee, ik heb enkele fouten gemaakt maar ze hebben van mij de rijder gemaakt die ik nu ben. Ik zou dan ook niets veranderen.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België