logo
 

Charles Leclerc past stoeltje nieuwe Ferrari F1-bolide

07 februari 2019 — Charles Leclerc was in de Ferrari-fabriek in Maranello om zijn stoeltje te passen voor de nieuwe F1-bolide van Ferrari.


Het Amerikaanse Haas F1 team beet de spits af door vandaag haar nieuwe livery aan het grote publiek voor te stellen. Ook bij Ferrari zitten ze echter niet stil want daar paste Charles Leclerc zijn stoeltje voor zijn nieuwe Ferrari F1-bolide.

Leclerc maakte de overstap van het Sauber F1 team naar Ferrari en zal komend seizoen samen met Sebastian Vettel strijden voor de wereldtitel. In de aanloop naar de presentaties is het altijd bijzonder druk in de fabrieken. Er wordt de laatste hand gelegd aan het afwerken van de bolides en ook de stoeltjes worden gepast.

Vanochtend paste Leclerc voor het eerst zijn stoeltje en hij maakte ook tijd om medewerkers van het team te begroeten. Uiteraard kon Leclerc ook al de nieuwe F1-bolide zien.

Voor de fans is het nog wachten tot vrijdag 15 februari om 10u45, wanneer de nieuwe F1-bolide aan het grote publiek wordt voorgesteld.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België