Charles Leclerc: “Verstappen en ik konden elkaar in de karting niet uitstaan”

28 december 2020 — Ferrari-rijder Charles Leclerc heeft tijdens een interview toegegeven dat zijn sluimerende rivaliteit met Max Verstappen teruggaat tot hun tijd in de karting.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Charles Leclerc (@charles_leclerc)

Tijdens de laatste race van het seizoen kwam het tot een aanrijding tussen Sergio Perez en Charles Leclerc, ook Max Verstappen werd er het slachtoffer van en dat plaatst de onderlinge rivaliteit tussen Leclerc en Verstappen opnieuw in de spotlights.

Volgens Leclerc dateert de rivaliteit met Verstappen vooral uit de periode in de karting en toen ze nog erg jong waren. Ondertussen zou hun onderlinge relatie echter heel wat verbeterd zijn, al blijven ze op de baan uiteraard concurrenten van elkaar.

“Toen we nog klein waren konden we elkaar niet uitstaan,” geeft Leclerc toe tijdens een exclusief interview met ‘Sky Italia F1’. “Maar met der tijd, we zijn nu volwassener, praten we meer en hebben we op dat vlak veel vooruitgang geboekt.”

“Max is een goede gast maar uiteindelijk, wanneer we onze helmen opzetten, keert de competitie en strijd van tijdens onze kartingdagen terug.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België