logo
 

Claire Williams: “Ocon maakt zeker kans bij ons, anders zouden we gek zijn”

14 oktober 2018 — Volgens Claire Williams zou haar team gek zijn indien het Esteban Ocon niet in overweging zou nemen voor het tweede racezitje binnen het team.

Dit bericht bekijken op Instagram

Good race P9 onto japan ߇ϰ߇µ !!ߤ— Bonne course P9 place au Japon maintenant ߇ϰ߇µ!!ߤ— #EO31 #RussianGP

Een bericht gedeeld door Esteban Ocon®߇˰߇· (@estebanocon) op

Williams bevestigde vrijdag George Russell als één van haar twee rijders voor het F1-seizoen 2019. Over het tweede racezitje werden de lippen echter stijf op elkaar gehouden en volgde er voorlopig nog geen bekendmaking.

Algemeen wordt aangenomen dat huidige rijder Sergey Sirotkin alsook testrijder Robert Kubica het meeste kans maken op het tweede racezitje.Toch lijkt ook Esteban Ocon nog kans te maken op het tweede racezitje bij Williams.

“We zijn nog heel wat evaluatiewerk aan het doen,” aldus Claire Williams tegenover ‘Sky Sports’. “Het is een korte shortlist die we hebben. We zijn tevreden met de rijders die we aan het evalueren zijn en het zal niet lang meer duren alvorens we een definitieve beslissing zullen nemen.”

“Uiteraard staat ook Esteban (Ocon) op onze shortlist. We zouden gek zijn indien we niet naar heb zouden kijken,” besloot de dochter van Frank Williams.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België