logo
 

Comeback Raikonen geen hindernis voor terugkeer Kubica naar Renault

02 december 2011 — De comeback van Kimi Raikkonen mag volgens Eric Boullier op geen enkel ogenblik uitsluiten dat ook Robert Kubica na een volledige revalidatie eventueel nog zal terugkeren naar Renault.

De comeback van Kimi Raikkonen betekent voor het seizoen 2012 mogelijk al een volgende uitdaging. Alles zal afhangen van de revalidatie van Robert Kubica. Als alles naar wens gaat zouden Raikkonen en Kubica in elk geval in 2013 teamgenoten kunnen worden binnen Renault.

De renstal heeft veel begrip voor het dramatische ongeval van Kubica tijdens de winterstop afgelopen seizoen. Het plakt daarom ook geen tijdslimiet op de revalidatie van de Pool. Ook de comeback van Kimi Raikkonen zal geen extra hindernis worden. Misschien dus zelfs wel een extraatje voor 2013.

“Er zijn meerdere mogelijkheden naar de toekomst toe. We zouden samen met zijn manager eens moeten bespreken of een tijdsschema opstellen inmiddels wel al mogelijk is. De komst van Kimi staat absoluut vast. Het tweede zitje zal op een gepast moment aan de pers worden meegedeeld”, aldus Eric Boullier.

Het Britse ‘Autosport’ voegde aan het interview met Boullier wel nog toe dat de Fransman onlangs aangaf dat Renault in deze fase van het seizoen zowat op meerdere paarden wil gokken. Indien Kubica niet tijdig klaar is zal men toch tijdig over een bekwaam rijder moeten beschikken. Anderzijds blijft de deur op een kier en bestaat de kans dat Robert Kubica midden in het seizoen 2012 zijn comeback maakt.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België