logo
 

Commercieel F1-directeur komt naar Nederland: “Het is niet om iets te drinken”

12 mei 2019 — Sean Bratches, de commercieel directeur van de Formule 1, reist komende week af naar Nederland. Het ziet er dan ook naar uit dat er komende week definitief een handtekening wordt gezet onder een contract dat de F1 laat terugkeren naar Nederland.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Tegenover het ‘Algemeen Dagblad’ liet Sean Bratches verstaan dat het nog even wachten is op nieuws over een eventuele terugkeer van Nederland op de F1-kalender.

“Het conclaaf van de kardinalen is nog altijd bezig, maar we weten snel meer”, zo vertelde Bratches met een glimlach tegenover het ‘Algemeen Dagblad’.

Het ‘Algemeen Dagblad’ vroeg vervolgens wanneer hij naar Nederland zou komen, binnen drie, vier of vijf dagen.

“Warm, warm, warmer,” zei Bratches, die vervolgens bevestigde dat hij inderdaad naar Nederland gaat en met de glimlach zei: “Wat ik kom doen? Gewoon wat drinken.”

Bratches liet in het verleden al meermaals verstaan dat Max Verstappen en zijn vele fans een eigen F1-race verdienen. Liberty Media en de Formule 1 willen met een Nederlandse GP optimaal proberen profiteren van de Verstappen-mania de er al geruime tijd heerst.

Het lijkt nu dus echter maar een kwestie van tijd alvorens we officieel bevestigd zien dat Nederland en Zandvoort terugkeren naar de F1-kalender.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België